Uşak TV

MUSTAFA ÖZGÖBEK İÇİN DE LALE DEVRİ SONA ERDİ, BELEDİYE HAKSIZ RANT'A DUR DEDİ

Güncel

ş adamı Mustafa Özgöbek'e ait akaryakıt istasyonunun yıllardır ana yola usulsizi giriş çıkış açtığı ve belediye yönetimlerininde buna göz yumduğu ortaya çıktı. Uşak Belediyesini icraya veren Mustafa Özgöbek'in haksız rantına yeni belediye yönetimi dur dedi. 

İş adamı Mustafa Özgöbek Nurullah Cahan döneminin en çok konuşulan ismiydi. Nerede bir benzinlik kapatılsa ya da mahkemelik olsa şikâyetçisi Mustafa Özgöbek çıkar, nerede bir imar değişikliği olsa Mustafa Özgöbek’in arazisi çıkar ve en iyi plan onun için yapılırdı. Hatta yapılan imar değişiklikleri askıya çıkmadan aylarca bekletilir karambolden geçirilmeye çalışıldığında son anda fark edilir ya da edilmezdi.

Mustafa Özgöbek Belediyenin akaryakıt ihalesini almış aynı zamanda UTAŞ’a a da akaryakıt veriyordu. Son dönemde borçlar ödenmediği için Mehmet Çakın göreve gelir gelmez Uşak Belediyesini ilk icraya veren de yine Mustafa Özgöbek olmuştu. Mustafa Özgöbek’in Avukatlığını da Hüseyin Ufuk Uğur’un bürosu yapıyor. Hüseyin Ufuk Uğur bir tarafdan müvekkilinin haklarını savunurken bir yandan da Uşak Belediyesinde Başkan yardımcılığı yapıyordu ve imar da ona bağlıydı.

Yine Hüseyin Ufuk’un bürosu Mustafa Özgöbek için belediyeye dava açmış belediye de İş Adamı İbrahim Yıldırım’a ait benzinliği 6 ay kadar kapattırmıştı. İbrahim yıldırım Danıştaydan yürütmeyi durdurma kararı alarak benzinliği açabilmiş ve milyonlarca zarar etmişti. Üstelik şikâyetçi Mustafa Özgöbek’in benzin istasyonu ile Deva Petrolün Akaryakıt istasyonu aynı güzergahta olmamasına rağmen. Yine Mustafa Özgöbek Rama da karşısında bulunan benzin istasyonunu da mahkeme kararı ile kapattırmıştı.

Daha önce de Özgöbek Keskinler’in Ramada Otel yakınlarında ki Akaryakıt istasyonuna dava açmıştı. Özdilek kavşağında keskinlere ait akaryakıt istasyonu ile ilgili olarak da mahkemelik olan Mustafa Özgöbek mahkemeye kendisine ait istasyonun anayolu cephe değil yan yola cephe olduğunu gösterir imar planını sunmuştu.

Ramada Otel karşısında ki Akaryakıt istasyonunu aynı yönde olmamasına rağmen bilir kişi raporu ile kapattırmayı başaran Özgöbek istasyon sahiplerini milyonlarca liralık zarara uğratmıştı.

ÖZGÖBEK’E BÜYÜK KIYAK

Bundan önceki belediye yönetimleri Mustafa Özgöbek’in Akaryakıt istasyonuna ana yola cephe olmamasına rağmen giriş çıkış izni verdiği ortaya çıktı.

ÖZGÖBEK’E BÜYÜK DARBE

 Özgöbek’e haksız rant sağlandı. Yeni belediye yönetimi Karayollarına da görüş sorarak imar planında ön cepheye giriş çkış olamamasını gerekçe göstererek giriş çıkışları kapattı.

Mustafa Özgöbek’a ait Akaryakıt istasyonu anayoldan giriş çıkışların kapatılması ile adeta sinek avlar durumuna düştü.

Yorumlar (1)

kemal k 5 Yıl Önce

peki otele yapılan kıyak için kaç kişi o yolda can verdi sırf otelin anayola bağlantısı yapılsın diye utaş ekibi ve başkanın yolda yeni proje uydurarak rönesans otele geçtiği kıyak ne olacak şuan giriş ve çıkışı uygun bile değil incelensin görürüsünüz

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.