Uşak TV

Mustafa Ataş AK Parti İl Teşkilatını Ziyaret Etti

Güncel

Mustafa Ataş AK Parti İl Teşkilatını Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Eskişehir İl Teşkilatını ziyaret etti.
AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Ataş, Ankara’da yaşanan hain terör saldırısını sert bir dille kınarken hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diledi. Ataş, "Türkiye üzerinde hain emellerini gerçekleştirmek isteyenlere karşı Türkiye’de yeni bir fırsat doğmuştur. 1 Kasım seçimleri bu açıdan, Türkiye’nin geleceğiyle ilgili en önemli eşiklerden birisidir. Türkiye bu eşiğini aşmak mecburiyetindedir" dedi.
Teşkilat mensuplarının özel seçilmiş, şanslı kişiler olduğunu vurgulayarak sözlerine devam eden Ataş, "Başbakanımız bu millete hizmet götürmek için günde en fazla 3 saat uyuyor. Şimdi onlar koşarken bizim yürümemiz olur mu? Biz yürümeyeceğiz, onlardan daha fazla koşacağız. Onlar fedakarlık yapıyorlarsa biz de yapacağız. 1 Kasım seçimlerinden tek başına iktidar olarak çıkmalıyız. Teşkilatlar olarak 1 ay boyunca yeniden çok çalışarak yüzde 80’lere varan oy oranını yakalayacağınıza inanıyorum. Teşkilatın üst kademelerine bağlı, alt kademelerinden sorumlu bir yapımız var. Teşkilat dört temel kolon üzerine kuruludur. Bu inanç, eğitim, disiplin ve takiptir. Yaptığınız işe inanmıyorsanız, ne yaptığınızı ve nasıl yapacağınızı eğitimini alacağız. Hepimizin bir tek sorumluluğu var bu millete hizmet etmek. Hizmeti yaparken gönlünü ve yüreğini ortaya koymuş liderin üzerindeki yükü almak asli görevimizdir" şeklinde konuştu.
"GELİŞMEMİZ İSTENMİYOR"
Türkiye’nin coğrafi konum itibariyle çok sıkıntılı bir bölgede olduğunu vurgulayan Mustafa Ataş, Türkiye üzerinde gerek dış mihraklar, gerekse iç mihrakların birbirleriyle iş birliği yapmak suretiyle ülkenin önünü kesmeye çalıştıklarını belirtti. Gelişmiş bir Türkiye’nin bu bölgede istenmediğini savunan Ataş, "Türkiye’de AK Parti’yi hazmedememektedirler. Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’ı hazmedememektedir. Türkiye’de bir Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı meydana getirmek suretiyle, Tayyip Erdoğan’ı bulunduğu yerden nasıl indiririz, nasıl Cumhurbaşkanlığı makamında onu dar odalara hapsederiz, bunun gayreti içerisindeler ve bunu zaten aleni yapmaktalar" diye konuştu.
Konuşmanın ardından Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Aktaş’a, üzerinde "Haydi Bismillah" yazılı bir tablo hediye etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.