Uşak TV

Muski’de Bayram Mesaisi Erken Başladı

Güncel

Muski’de Bayram Mesaisi Erken Başladı

Kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte il genelinde vatandaşların su sıkıntısı yaşamaması için çalışmalarını hızlandıran Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, bayram mesaisine erken başladı. Bodrum ilçesi Yalıkavak Atıksu Arıtma Tesisi (AAT) ve Mumcular İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde (İAT) oluşan arıza, 8 saatlik çalışma sonucunda giderildi.
Yalıkavak Atıksu Arıtma Tesisi (AAT) ile Yalıkavak Ana Terfi Merkezi 5 çıkışındaki hatta oluşan arızayı tespit eden ekipler, çevreye yayılan kötü koku ve atık suyun denize sızma tehlikesi nedeniyle gece yarısı çalışma başlattı. Saat 23.00’da çalışma başlatan ekipler, Şehit Engin Büyüksöylemez caddesi üzerindeki arızayı 15 personelle müdahale etti. Sabah saatlerinde son bulan çalışma sonucunda terfi merkezi tekrardan aktif hale getirildi.
BAYRAM HAZIRLIKLARI İÇME SUYUNDA BAŞLADI
Bodrum’da Kurban bayramı nedeniyle oluşacak olan yoğun nüfus artışını göz önüne alan MUSKİ Tesisler Dairesi Başkanlığı, Mumcular İçmesuyu Arıtma Tesisinde (İAT) bakım-onarım çalışması başlattı. Bodrum merkez, Torba ve Gümbet mahallerinde yaşayan vatandaşların su sıkıntısı çekmemeleri için Mumcular İçmesuyu Arıtma Tesisinde (İAT) bakım-onarım çalışması başlatan ekipler, gece yarısı başlattıkları çalışmalarını sabah 07.15 sıralarında tamamladı. Bodrum’un önemli 3 mahallesinin içme suyunu sağlayan ana hattaki boruların değişimini yapan ekipler, daha sonra hava tahliye vanasının değişimini gerçekleştirdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.