Uşak TV

Muş Demirspor Başkanı Yalova İstifa Etti

Güncel

Muş Demirspor Başkanı Yalova İstifa Etti

Muş’u Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden Demirspor Kulüp Başkanı Nihat Yalova, tüm imkanlarının tükendiğini belirterek istifa etti.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Muş Demirspor Kulüp Başkanı Nihat Yalova, sporcularla bir araya gelerek tüm kaynaklarının tükendiğini belirtti. Çalmadık kapı bırakmadığını, ancak hiçbir şekilde destek bulamadığından dolayı görevinden istifa etmek zorunda kaldığını ifade eden Kulüp Başkanı Yalova, “İlimizin en büyük sosyal faaliyeti olan futbolun son 20 yıldır hedefsiz, heyecansız bir şekilde gidişatına gönlümüz razı olmadı. Bir kaç arkadaşla beraber bu işe soyunduk, o heyecanı tribünlerin tıklım tıklım olması ve son yıllarda ilk defa deplasmanlara kalabalık taraftar grubunun gelmesi ile o geçmişteki heyecan ve coşkuyu tekrar canlandırma konusunda iyi işler yaptığımızın göstergesidir” dedi.
İlgisizlikten dolayı yakınan Yalova, “Taktir edersiniz ki yarı profesyonel olan Bölgesel Amatör Ligi bir ekonomik karşılığı olmasıdır. Bizler maddi ve manevi olarak her türlü desteği verdik. Şu an tükenmiş bir durumdayız. Futbolcularımız halen otel köşelerinde kalmakta, lokantalarda yemek yemektedir. Bu sıkıntılarımız çözüme ulaşılamadı, aynı grupta mücadele eden takımların kullandıkları kaynakları maalesef biz kullanamıyoruz. Bu saatten sonra maddi ve manevi verebilecek bir şeyim kalmadığı için Muş Demirspor Kulübün Başkanlığı’ndan istifa ediyorum. Muş halkından ve taraftardan, sporculardan özür diliyorum. Ama bunu Muşlu iyi bilinsin ki çalmadığım kapı bırakmadım. Ama olmadı benim elimden gelen bu, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.