Uşak TV

Muratpaşa Kursiyerleri ‘Mest’ Edecek

Güncel

Muratpaşa Kursiyerleri ‘Mest’ Edecek

Muratpaşa Belediyesi Mesleki Eğitim ve Sanat Toplulukları’nın (MEST)14 merkezde, 53 branşta vereceği sertifikalı kursları başlıyor. Sanat kurslarına kayıtlar sürerken Türk Halk Müziği Korosu için 20 Ekim Salı günü seçmeler yapılacak
İlköğretim okulu çağındaki çocuklar için eğitim bilim merkezi, üniversiteye hazırlanan gençler için Muratpaşa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’ni (MURGEM) hizmete sunan Muratpaşa Belediyesi, büyükler için de Mesleki Eğitim ve Sanat Toplulukları’nı (MEST) açıyor. MEST, 14 merkezde 53 branşta meslek edindirme, sanat, hobi, dans ve spor kursu düzenleyecek.
KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Uzman eğitmenler tarafından verilecek sertifikalı kursların pek çok branşında kayıtların tamamlanmasına rağmen, sanat kursları, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Klarnet, saksafon, yan flüt, trompet, ud, keman, gitar, bağlama, kabak kemane, ritm, repertuar, şan, sol-fej, Türk Halk ve Türk Sanat Müziği koroları branşlarında; yoğun talep üzerine kursiyer kayıtları sürüyor.
Kurslar kapsamında; Muratpaşa Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu için de seçmeler yapılacak. Korist seçmeleri, Şef Özer Uysal yönetiminde; 20 Ekim Salı günü 15.00-19.00 saatleri arasında Kışla Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi 41 Sokak No 10’daki MEST merkez binasında yapılacak.
MEST merkezleri
Muratpaşa Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde, düzenlenen kurslar Demircikara, Çağlayan, Meltem, Soğuksu, Ermenek, Konuksever, Üçgen, Dutlubahçe, Etiler, Güzeloluk Mahalleleri MEST Merkezleri ile Kışla Mahallesi’ndeki MEST Merkez binası ve belediye hizmet binasında gerçekleştirilecek.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.