Uşak TV

Muhtarlardan Teröre Kınama

Güncel

Muhtarlardan Teröre Kınama

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şubesi’ne üye muhtarlar, dernek binasında bir araya gelerek terör olaylarını kınadılar.
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, son günlerde meydana gelen terör olaylarını kınayan bir açıklama yaptı. Başkan Eren, “Son günlerde ülkemizde meydana gelen olaylar neticesinde birçok asker ve polisimizi şehit verdik. Huzurun, kardeşliğin, birliğin dinamitlenmeye çalışıldığı zor günlerden geçiyoruz. Devletimizin bekası, milletin varlığı için bin yıldır içeride ve dışarıdaki bütün düşmanlara karşı mücadele verdik, vermeye devam edeceğiz. Bizim mücadelemiz terör ve teröre destek verenlere karşı bir mücadeledir. Bizim mücadelemiz ülkemizin huzurunu bozmaya çalışıp Türk ile Kürt ayrımı yaparak aramıza nifak sokanlara karşı verilen bir mücadeledir” diye konuştu
Her zaman olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberliğin korunacağını belirten Başkan Eren, “Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle aynı bayrağın altında bin yıllık kardeşliğimizi bozmaya çalışıyorlar. Yıllardır beraber sevindik, beraber üzüldük. Her acı olay karşısında kenetlenmeyi başarabildik. Bizler kenetlendikçe birileri bundan rahatsız oluyor. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlara dün olduğu gibi bugün de hep birlikte karşı koyup Allah’ın izniyle bu oyunu hep birlikte bozacağız. Bu vesile ile bir kez daha vatanımızın korunması uğruna şehit düşen bütün güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diliyor, saldırıda yaralanan evlatlarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.