Uşak TV

Müftü Can: "Bütün Eksiklerimizi Gidermek İçin Gücümüz Var”

Güncel

Müftü Can: "Bütün Eksiklerimizi Gidermek İçin Gücümüz Var”

Ordu’nun Fatsa ilçe Müftüsü Hüseyin Can, ilçe genelinde camiler ve din görevlileri yönünden hiçbir sıkıntı yok. İhtiyaç olursa her anlamda bütün eksikleri gidermek için gücümüz var” dedi.
Müftü Hüseyin Can konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Halk ile her zaman bütünleşmeye çalışıyor ve onlarla zaman zaman toplantılar yapıyoruz. Halkımız olmazsa bizlerde olmayız. Camiler yönünden bölgemiz zengin ve ihtiyaç olunduğu takdirde yine gerekli koşulları oluşturduktan sonra cami yapmaya halkımızla birlikte hazırız. Cemaat yönünden zengin bir bölgeyiz ve halkımız bu konuda çok duyarlı. Yine kış ayında önceki yıllarda ‘Çocuğunu al camiye gel, Torunun al camiye gel’ projesini devam ettireceğiz. Tüm halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Projelerimize destek verdiler geçen yıl yine bu yıl aynı oranda destek vereceklerinden kuşkumuz yok” dedi.
Personel yönünden zengin bir kadroya sahip oldukları belirten müftü Can, “İhtiyaç duyulduğu zaman kadro talebini devletimizden istiyor ve atamalar kısa sürede yapılıyor. Camilerimizin temizlenmesi ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması için işçilere ihtiyacımız vardı. Bu anlamda İŞKUR bizlere bu işçileri kazandırıyor. Yapılan ortak protokolle bizlere işli temin edecekler. İŞKUR yetkililerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.