Uşak TV

Mudanya’da Teröre Tepki Yürüyüşünde Başkan Türkyılmaz İstifa Çağrısı

Güncel

Mudanya’da Teröre Tepki Yürüyüşünde Başkan Türkyılmaz İstifa Çağrısı

Ülkü Ocakları’nın tüm yurtta eş zamanlı olarak düzenlediği ’Teröre Lanet, Şehide Destek’ yürüyüşü Mudanya’da gerçekleştirildi.
Yürüyüşe Mudanyalı vatandaşlarda yoğun katılım gösterdi. Ellerinde bayraklarla yürüyen Mudanyalılar son günlerde artan terör olaylarına sloganlar atarak tepki gösterdi. Mudanyalılar belediye binası önünde geldiğinde başkan istifa sloganları attı. Yürüyüşle ilgili basın açıklaması yapan Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya ilçe Başkanı Yüksel Kesen; ‘Şehit cenazelerinin onar onar geldiği ülkemizde asker ve emniyet güçlerinin ellerinden alınan yetkilerle kendilerini koruyamaz hale getirildiğini ifade etti. Ülkü Ocakları’nın tüm yurtta eş zamanlı olarak düzenlediği "Teröre Lanet, Şehide Destek Yürüyüşü" Mudanya kamuoyunda geniş yankı uyandırmakla beraber, Mudanyalıların yürüyüşe yoğun destek vermesiyle,bir uyanışın teröre karşı bir baş kaldırının, ilk adımları olarak algılandı’ şeklinde konuştu.
MHP’li yöneticiler ve Ülkü Ocakları üyeleri daha sonra İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı’na yürüyerek gönüllü asker olmak istediklerini bildirdiler. İstiklal Marşı ve şehitlerin ruhları için Fatiha okuyan gurup olaysız bir şekilde dağıldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.