Uşak TV

MİSİAD’tan TSO’ya Ziyaret

Güncel

MİSİAD’tan TSO’ya Ziyaret

Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Yasin Aygün ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir’e ziyaret gerçekleştirdi.
7 ay önce Zonguldak Şubesi açılan MİSİAD tanışma ve kaynaşma ziyaretleri kapsamında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan MİSİAD Başkanı Yasin Aygün, TSO Başkanı Metin Demir’in genç bir başkan olarak çok başarılı olduğunu ifade ederek, “Buraya birlik ve beraberlik içerisinde olmak, kaynaşmak ve Zonguldak için neler yapabileceğimizi konuşmak için buraya geldik. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Bu zor dönemde bizler de birlik beraberlik içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kuruluşunuzun Zonguldak şubesinin açılmış olmasının kentimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Daha sonra Yasin Aygün ve Metin Demir birbirlerine kuruluşları hakkında bilgiler verdi. Ziyaret karşılıklı hediyelerin verilmesi ile sona erdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.