Uşak TV

MİLLİ EĞİTİM BAKANINA UŞAK'TAN EN ÜST DÜZEY ZİYARET

Güncel

Vali Funda Kocabıyık, Ankara'da ziyaret ve temaslarda bulundu.

Vali Funda Kocabıyık Ankara'da gerçekleştirdiği ziyaretler ve temaslar çerçevesinde ilk olarak Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk'u makamında ziyaret etti.


Vali Funda Kocabıyık, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş ile Belediye Başkanı Mehmet Çakın'la birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk'a Uşak'taki eğitim-öğretim alanındaki son durum ve gerçekleştirilen yatırımlarla ilgili bilgi verdi.


Ziyaretin Uşak için verimli geçtiğini dile getiren Vali Funda Kocabıyık, "Sayın Bakanımız Prof. Dr. Ziya Selçuk'a göstermiş oldukları misafirperverlikten, sıcak ve samimi sohbetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum." dedi.


Vali Funda Kocabıyık, daha sonra Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'i makamında ziyaret etti.


Ziyaret esnasında Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'e, Uşak'la ilgili bilgiler veren Vali Funda Kocabıyık, Uşak’ın asayiş yönünden huzurlu ve güvenli bir kent olduğunu vurguladı. Vali Funda Kocabıyık, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'e gösterdikleri konukseverlikten dolayı teşekkür ederek, kendilerini Uşak'a davet etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.