Uşak TV

Milletvekili Etyemez’den KONESOB’a Ziyaret

Güncel

Milletvekili Etyemez’den KONESOB’a Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Halil Etyemez ve beraberindeki partililer Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB)’ni ziyaret etti.
KONESOB Birlik Başkanı Ali Osman Karamercan, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve Esnaf Odası Başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette, Milletvekili Halil Etyemez önemli açıklamalarda bulundu.
Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğinin altını çizen Etyemez, "Bu süreçte toplum olarak, tüm vatandaşlarımızla birlikte terör karşısında tek vücut olmalıyız ve teröre karşı ortak mücadele vermeliyiz. Siyasiler olarak bizler de bu birlikteliği mutlaka sağlamalıyız" dedi.
KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafların istikrardan yana olduklarını söyledi. Başkan Karamercan, "7 Haziran seçimlerinden beri esnaflar olarak ticaret yapamaz duruma geldik. Piyasalar durdu, ekonomi durdu. Esnaflar olarak 1 Kasım seçimleri sonrası siyasi istikrar istiyoruz" diye konuştu.
Başkan Karamercan, birlik beraberliğin önemine de değinerek, toplum olarak birlik beraberliğin muhafaza edilmesi halinde terörün önüne geçilebileceğini söyledi. Karamercan, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez’e Konya Valiliği, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve KONESOB olarak ortak yürüttükleri, "Öğrencilerimiz Meslek Sahibi Oluyor" projesinden de bahsetti. Projeyle ilgili afişi inceleyen Milletvekili Etyemez ise, böyle başarılı bir projenin hayata geçirilmesinden dolayı KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan’a teşekkür etti ve projenin destekçisi olduklarını sözlerine ekledi.
Ziyaret sonunda Milletvekili Etyemez, AK Partili yöneticiler, KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, Birlik Yöneticileri ve Oda Başkanlarıyla birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.