Uşak TV

Milletvekili Çakırözer’den Başkan Şanlı’ya Teşekkür

Güncel

Milletvekili Çakırözer’den Başkan Şanlı’ya Teşekkür

Cumuhiret Halk Partisi (CHP) CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Osmangazi Üniversitesi Hastanesi’nden taburcu olan ancak eve dönüş için ambulans bulamayan felçli hastayı, makam aracını ambulans olarak kullanarak evine geri götüren Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı’ya teşekkür etti.
Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Çakırözer’i Meclisteki odasında ziyaret etti. Han Belediye Başkanı Şanlı’nın Han ilçesi için ürettiği projeleri yakından izlediğini belirten Çakırözer” Han ilçemizin gelişmesi ve Hanlı hemşehrilerimizin ve refahının artmasına yönelik Başkanımız Erdal Şanlı tarafından atılan adımları meclis çatısı altında destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
Ziyaret sırasında başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Eskişehir’deki CHP’li belediyelerin fedakar ve özverili çalışmalarından bahseden Çakırözer, “Toplumcu belediyeciliğin nasıl gerçekleştirileceğini Eskişehir’deki CHP’li belediye başkanlarımız gösteriyor. Başkanımız ziyaretinde yaşanan olayları bir bir anlattı. Hastamızın evi ile hastane arası 100 kilometre. Hastamız doğuştan belden aşağı felçli taburcu olduktan sonra evine dönemiyor. Başkanımız Şanlı ise makam aracını kendi kullanarak hastayı evine taşıyor. Bu vatandaşın yanında olmaktır, bu soruna çözüm üretmektir. Başkanımız Şanlı’ya bu özverisinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çünkü ülkemizde kırmızı plakalarını, makamlarını bırakmak istemeyenlerin ülkeyi sürüklediği duruma da ortada" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.