Uşak TV

MHP’li Kazancıoğlu, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Güncel

MHP’li Kazancıoğlu, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ankara’daki üzücü terör olayından sonra seçim propaganda çalışmalarına ara veren MHP Malatya Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu, milli birlik ve kardeşliğe vurgu yaptı.
MHP Malatya Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu önderliğindeki heyet, RIŞVANDER’i ziyaret etti. RIŞVANDER Dernek Başkanı Mehmet Haskul, 1 Kasım seçimlerinden dolayı başarı dileklerinde bulundu. MHP Adayı Şinasi Kazancıoğlu, Türkiye’nin birlik ve beraberlik ortamının sağlanmasına büyük ihtiyaç duyduğunu belirtti. kazancıoğlu, “Bugün Kürt, Türk dayanışmasını, örf adetlere dayalı yaşatmak isteyen bir dernek olarak RIŞVANDER’i ziyaret etmiş bulunmaktayız. Birlikte Malatya’nın ve Türkiye’nin sorunlarını konuşacağız. İnşallah 1 Kasım’dan sonra mutlu ve huzurlu bir Malatya ve Türkiye içinde birbirimizle birlikte olacağız ve güzel hizmetlerde bulunacağız" şeklinde konuştu.
MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, bu tür derneklerin gerekliliğini ifade etti. Erdem, “RIŞVANDER’e bizi kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetler hiç bir zaman bölgesel milliyetçiliği taşımaz. Bu bir dayanışma hasebiyle açılmıştır. Burada ülkemizin en fazla sıkıntı duyduğu ve arzu ettiği birlik ve beraberliğin sağlanmasında bu tür derneklerin çok büyük bir rolü vardır. Bu bir çekirdek kadrodur, dal budak sallar. Onun için birliği ve beraberliği sağlamak için bu tür deneklere ihtiyacımız var" ifadelerine yer verdi.
“TEMİZLİĞİ BİRLİKTE YAPACAĞIZ”
Ziyaret esnasında bir açıklamada bulunan MHP Malatya Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu, taşeron işçilerinin özlük hakları konusunda yaşadıkları sıkıntıları bildiğini belirtti. Kazancıoğlu, “Bir takım özlük haklarından faydalanamadığınızı biliyorum. Belediye otobüslerine bir miktar para ödeyerek, yolculuk yapıyorsunuz. Bunun ücretsiz olmasını büyükşehir belediye başkanlığı adaylığım zamanında da söylemiştim. Aynı şeyi bugün de savunuyorum. Sizler taşeron şirketinde çalışabilirsiniz ama netice olarak belediye hizmeti görüyorsunuz. Sizlerin hem kadro problemi var hem de özlük hakları problemi var. Burada şunu da ilave etmek istiyorum, Malatya’da yaklaşık on bin kişinin kadro problemi var. Siz şehri süpürüyorsunuz, bu şehri temizliyorsunuz buna emek veriyorsunuz. İnşallah 2 Kasım sabahı da, Malatya’yı beraber süpürelim tertemiz edelim. Bu anlamda umarım 2 Kasım sabahı yepyeni, tertemiz bir Malatya görürüz” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.