Uşak TV

MHP Balıkesir’de 4 Milletvekili Hedefliyor

Güncel

MHP Balıkesir’de 4 Milletvekili Hedefliyor

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı N. Argun Atıcı, Balıkesir’den MHP’nin 2 olan vekil sayısını 4’e çıkaracaklarını söyledi.
MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, parti binasında basın toplantısı yaptı. Terörü lanetleyerek sözlerine başlayan Atıcı, ardından 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimleri değerlendirdi. Atıcı yaptığı açıklamada; "Türkiye tarihinin en karanlık dönemlerinden birini yaşıyor. Son 2 ay içinde ülke kan gölüne döndü. Şehit sayımız 120’yi buldu. Kuvay-i Milliye’nin şanlı şehri Balıkesir’imizde bir hafta içinde 2 şehidimizi toprağa verdik. Şehitlerimize rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum" dedi.
PKK’yı eleştiren MHP İl Başkanı Argun Atıcı, "Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak iktidara talibiz. Ülkede terör ateşini söndürmeye, ekonomik alanda vatandaşımızı insanca yaşayabileceği bir gelir seviyesine çıkartmaya kararlıyız. Türkiye’nin ve Balıkesir’in kalkınması, huzur ve refah seviyesinin artması için hizmete talibiz. Milliyetçi hareket kadrolarının iş başına gelebilmesi için 1 Kasım da milletimizden onay istiyoruz. Balıkesir halkı 7 Haziran 2015 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne büyük teveccüh göstererek 1 milletvekilini 2’ye çıkarmıştır. Bu teveccüh artarak devam edecektir. Ve inanıyoruz ki 2 Kasım sabahında Türkiye MHP’nin iktidarı ile aydınlık bir güne başlayacaktır. Bu vesile ile tekrar kahpe terörü lanetliyor, vatanı için can veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.