Uşak TV

Mezitli Yeni Bir Anaokuluna Kavuşacak

Güncel

Mezitli Yeni Bir Anaokuluna Kavuşacak

Mersin’in merkez Mezitli Belediyesi’nin katkılarıyla hayırsever Bircan Tüfekçioğlu tarafından yaptırılan anaokulunda sona yaklaşıldı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan anaokulunun 2016 başında tamamlanması hedefleniyor.
Mezitli Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde tahsis edilen arsaya hayırsever vatandaş Bircan Tüfekçioğlu tarafından yaptırılan anaokulunun kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı. Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Anaokulu adını alacak ve bin 38 metrekarelik alanda2 kat ve 6 derslikten oluşacak okulun, 2016’nın Ocak ayında tamamlanması planlanıyor.
Mezitli Belediye başkanı Neşet Tarhan, okul inşaatının belirlenen program dahilinde devam ettiğini belirterek, okulun Mezitli’deki anaokulu gereksinimini karşılayacak kapasitede büyük bir anaokulu olacağını kaydetti. Tarhan, “Halkımızın, çocuklarımızın eğitimine ne kadar önem verdiklerini biliyorum. Bu kapsamda ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği doğrultuda nesiller yetiştirmek en büyük hedefimiz. Bu okulumuzu yapmak için yerini tahsis ettik. Okulumuzda dersliklerle beraber 1 uyku odası, 1 kütüphane, 1 yemek salonu, çok amaçlı spor ve gösteri salonu da yer alacak. Bircan Tüfekçioğlu hanımefendinin desteğiyle kısa bir zaman sonra okulumuzu tamamlayacağız" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.