Uşak TV

Mesire Alanı Bakım Bekliyor

Güncel

Mesire Alanı Bakım Bekliyor

Adıyaman Karadağ Mesire alanı içerisinde daha önceden kullanılan ve uzun bir süredir bakımsızlıktan dolayı hurdaya dönen oyun parkı aletleri bakım bekliyor.
Adıyaman Karadağ Mesire alanında bulunan park alanı bakımsızlıktan yıkılırken, vatandaşlar mesire alanına yetkililerden bakım istedi.
Karadağ Mesire alanında bulunan oyun parkları, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar görerek bozuk bir şekilde bırakılırken, park alanında bozulan aletlerin yaklaşık olarak 3-4 yıldan bu yana kullanılmadığı ve hiçbir bakımın yapılmadığı belirtildi.
Daha önceden vatandaşların ailece ve ya sevdikleriyle beraber sık sık uğrayarak güzel zamanlar geçirdiği Karadağ Mesire alanını artık bakımsızlıktan dolayı vatandaşlar da tercih etmeyerek Karadağ Mesire alanlarına uğramıyor. Bakımsızlıktan dolayı unutulmaya yüz tutan mesire alanının bakım yapılması sonrası vatandaşların uğrak yeri haline gelebileceği tahmin ediliyor. Unutulmaya yüz tutan mesire alanının bakım yapılarak vatandaşların hizmetine güzel bir şekilde açılması beklenirken, vatandaşlar ise, mesire alanına yapılmayan bakım ve hizmetlerden dolayı yetkililere tepki gösteriyor. Yaklaşık 3-4 yıl boyunca hiçbir bakımın yapılmadığını belirten vatandaşlar, yetkililerden mesire alana bakım yapılmasını ve oyun parkı alanında bozulan aletlerin yeniden yapılarak hizmete sunmasını istediler. Mesire alanına artık bakım yapılması gerektiğini belirten mahalle sakinleri, “Bizler daha önceden ailece ya da sevdiklerimizle buraya gelir güzel vakit geçirirdik. Ama ne yazık ki, artık buralara bakım yapılmıyor ve madde bağımlısı kişilerden de geçilmiyor. Madde bağımlıları ile ahlak dışı şeyler yapanların mekanı haline gelmiş buralar. Bizler daha önceden buralarda güzel vakit geçirirken, şimdi ise, kendini bilmez kişiler buraları mekan edinmiş ve vakit geçirmeye çalışıyor. Her geçen gün buralar daha kötü düşünceye sahip şahısların uğrak yeri olmaya başladı. Çoğu zaman genç kızlar ve ya erkekler gelip burada intihar teşebbüsünde bulunuyor. Bazen madde bağımlıları buralara gelerek madde tüketiyor bazen de kendini bilmez kişilerde genç kızlarla gelerek ahlak dışı şeyler yapıyor. Bu tür konular Adıyaman’a hiç yakışmıyor. Burası eskiden olduğu gibi şimdide ailelerin mekanı olmalıydı kendini bilmez kötü düşüncelere sahip kişilerin değil. Bizler yetkililerden acil bir şekilde burası için bir çözüm bulmasını buranın yeniden güzel bir yere çevrilmesini ve ailelerin buralarda zaman geçirmesini bekliyoruz” şeklinde konuştular.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.