Uşak TV

Melikgazi Belediyesi YGS - LYS Kursları Başlıyor

Güncel

Melikgazi Belediyesi YGS - LYS Kursları Başlıyor

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen Orta Öğretim Kurumlarından Mezun veya Açık Öğretim Lisesinde Okuyan Öğrenciler için açılan tüm dersler adı altında YGS-LYS kurs kayıtlarına başlanıldığını söyledi.
30 Eylül 2015 gününe kadar kayıtların devam edeceğini hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi eğitim ve eğitimcinin dostu, destekleyicisi ve yatırımcısıdır. Bunu her fırsatta her yatırım ve hizmette sergilemektedir. Nitekim orta öğretimden mezun veya açık lisede okuyan öğrencilere yönelik yüksek öğretime geçiş ile lisans yerleştirme sınavları için yol boyunca devam edecek kurslar düzenledik. Bu kurslara kayıtlar başlamış olup son başvuru tarihi 30 Eylül günüdür.” dedi.
6 ayrı merkezde tüm branşlarda eğitim kursları…
Melikgazi Belediyesi’ne ait 6 ayrı eğitim merkezinde yer alan sınıflarda 2015-2016 eğitim yılı için derslere yönelik kurslar verileceğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, üniversiteye yönelik müfredatta yer alan tüm dersleri kapsayan kurs verileceğini sözlerine ekledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.