Uşak TV

Mehmet Erdoğan İle Muhammed Hakan Tanrıöver’e Arabanlılar Yoğun İlgi Gösterdi

Güncel

Mehmet Erdoğan İle Muhammed Hakan Tanrıöver’e Arabanlılar Yoğun İlgi Gösterdi

Gaziantep’in Araban İlçesi’ni ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları Mehmet Erdoğan ile Muhammed Hakan Tanrıöver, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.
Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı Üyeleri ve partililerle bir araya gelen Erdoğan, ilçeye bağlı Gökçepayam, Yaylacık ve Sarıkaya kırsal mahallelerini ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlardan sorunları dinledi. Erdoğan ve Tanrıöver yoğun ilgiyle karşılandı.
Muhtarlar ve Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Erdoğan vatandaşlara yaptığı konuşmada, 8 yıllık milletvekilliği süresi içerisinde ilçeye önemli hizmetler verdiğini, sadece seçim zamanları değil, zaman buldukça ilçeyi ziyaret ettiğini ve tüm mahallelerindeki sorunları bildiğini, geriye kalan diğer sorunları da 1 Kasım seçimlerinden sonra en kısa sürede çözeceğini anlattı
Erdoğan, Sarıkaya kırsal mahallesinde kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklara da değişik oyuncaklar hediye edip sevindirdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.