Uşak TV

MEDİCALPARK HASTANESİ GEDİZ’DE ÜCRETSİZ SAĞLIK TARAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Güncel

MEDİCALPARK HASTANESİ GEDİZ’DE ÜCRETSİZ SAĞLIK TARAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Uşak Medicalpark Hastanesi ve Gediz Belediyesi işbirliği ile Gediz’de sağlık taraması gerçekleştirildi. Gediz Medicalpark Hastanesi sağlık tarama tırı, Gediz’de 20 kişilik ekiple 350 kişiyi ücretsiz muayene ederek doktorlar eşliğinde bilgilendirmede bulundu.

Ülkemizde birçok ilde faaliyet gösteren Ve Uşak ilinde de bir hastanesi bulunan Medicalpark Hastanesi ve Gediz Belediyesi İşbirliği ile Medicalpark Hastanesi gezici sağlık tarama aracı, 20 kişilik ekibi ve doktorları ile Gediz’de sağlık taraması gerçekleştirdi. 350 vatandaşımızın muayene olduğu sağlık tarama aracında şeker, tansiyon, EKG ve kanda oksijen seviyeleri ölçülürken doktorlar tarafından vatandaşlarımız bilgilendirildi.

Herkes için sağlık sloganı ile yola çıkan Medicalpark Hastanesi 05 Haziran 2010 tarihinde Pazarlar İlçesinde, 06 Haziran 2010 Pazar Günü de Şaphane ilçesinde sağlık taraması gerçekleştirecektir.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu “İlçemizde vatandaşlarımızın ücretsiz olarak sağlık taramasından geçirilmesi amacıyla Uşak Medicalpark Hastanesi ile gerçekleştirdiğimiz protokol neticesinde gezici sağlık tarama araçlarının ilçemizde de faaliyette bulunmasını sağladık. Belediye önünde gerçekleştirilen ücretsiz sağlık taramasından 350 vatandaşımız yararlanarak muayene olmuşlardır. Sağlık taramasında kan şekeri, tansiyon, EKG gibi değerlerin ölçümleri yapılarak görevli hekimler tarafından çıkan sonuçlara göre vatandaşlarımız bilgilendirilmiş ve gerekli ise tedavi olmaları söylenmiştir.

İlçemizde ücretsiz sağlık taraması gerçekleştiren Medicalpark Hastanesi yetkililerine ve sağlık tarama aracında görevli personele ilgileri için Gediz Halkı ve şahsım adına teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.