Uşak TV

MARKA ŞEHİRDEN MARKA GÖRÜNTÜLER VATANDAŞI ÇILDIRTTI!

Güncel

Marka şehirde Su çukuruna düşen vatandaş bir saate yakın kurtarılmayı bekledi.

Marka Şehir Her yeri Fotoğraflarınla donatmakla olmuyor.. Marka Şehir Gazetecilerin kafasına silah dayatıp Belediye Aleyhine Haber yapmayacaksınız diyerek tehdit ettirmekle olmuyor. Marka şehirde Su çukuruna düşen vatandaş bir saate yakın kurtarılmayı bekledi.

 

Uşak’ta yoğun yağan yağmurdan sonra şehir içi su şebekesinde meydana gelen patlama zamanında müdahale edilmemesi sonucu çukur oluşturdu ve oluşan bu çukura da otomobil düştü. Çukura düşen otomobil belediye ye haber verilmesine rağmen yaklaşık yarım saat gelen giden olmayınca vatandaşlar tarafından kurtarılmaya çalışıldı.

Olay akşam 19:30 sıralarında İsmetpaşa caddesi Tiritoğlu parkı yanında meydana geldi. Şehir içi su şebekesinde patlama meydan geldi. Gelen belediye ekipleri yolla duba koyarak gittiler. Ancak Dörtyol istikametinden gelerek dönmeyen çalışan bir vatandaş otomobili ile suyu yağmur suyu sanarak çukura düştü. Otomobil çukura saplanırken vatandaşlar kendi imkanları ile aracını kurtarmaya çalıştı ancak başaramadı. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar zabıta ekiplerine haber verdiler. Ancak zabıta ekipleri ve Uşak Belediyesi Su ekipleri aradan yarım saat geçmesine rağmen gelmedi. Bunun üzerine başka bir vatandaşın aracı ile araç kurtarılmaya çalışıldı ama kurtarılamadı. Bir süre sonra USKİ ekipleri gelerek suyu kapattı ve Trafik ekipleri de gelerek çekici çağırdılar. Başka kaza meydana gelmemesi için trafik ekipleri önlem alırken vatandaşlar geç gelen belediye ekiplerine tepki gösterdiler.

Çukura düşen otomobil trafik ekiplerinin tutanak tutmasından sonra çekici ile çekilerek kurtarıldı.

 













 

 

Yorumlar (2)

kurt 8 Yıl Önce

işi belediyecilik değilki artist lik

uşaklı 8 Yıl Önce

bunlar ne belediyeci nede başka bişey.aklıma bişey geliyor ama söylesem ayıp olurmu bilmiyorum.bunlar soytarı. led ışık direkleri döşemekle heryeri ışıklandırmakla iş yaaptık sanıyorlar.şimdide otobüsleri değişik renklere boyatıyorlarmış.yetkililer size sesleniyorum uşağın içinde gidilecek yolu yok.yol yaptıkları yeri altı ay geçmeden kazıyorlar.bunlar soytarı ve şerefsiz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.