Uşak TV

Manisa Genelinde Mezarlıklar Temizleniyor

Güncel

Manisa Genelinde Mezarlıklar Temizleniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde il genelinde mezarlıkların tümünde ot biçme, temizlik ve bakım çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Selendi, Demirci ve Kırkağaç ilçelerinde birçok mezarlık bayrama hazır hale getirildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla il genelindeki mezarlıklarda hummalı bir çalışma başlattı. Rutin olarak gerçekleştirilen mezarlık bakım işleri, yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle hızlandı. Bu kapsamda Selendi ilçesi Altınköy ve Akçakertil Mahallelerinin mezarlıkları ot biçme, bakım ve boyama işlemlerine tabii tutuldu. Bunun yanı sıra Kırkağaç ilçesi Musahoca Mahallesi ve Demirci ilçesi Yeşildere, Kulalar, Kazancı Çiftlik Mahallelerinin mezarlıkları da Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince Kurban Bayramı’na en iyi şekilde hazırlandı.
VATANDAŞLAR MEMNUN
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nca mezarlıklarda yürütülen ot biçme, bakım ve tadilat çalışmaları vatandaşları sevindirdi. Ebediyete intikal eden yakınlarına dua etmek için gelen vatandaşlar, ekiplerin sürekli mezarlıklarla ilgilendiğini fakat Kurban Bayramı dolayısıyla özel itina gösterilmesinin kendilerini memnun ettiğini belirtti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.