Uşak TV

Manavgat’ta Kurbanlıklar Görücüye Çıktı

Güncel

Manavgat’ta Kurbanlıklar Görücüye Çıktı

Manavgat Belediyesi denetiminde Milli Egemenlik Mahallesi ve Çeltikçi yolu üzerinde bulunan kurban satış yerlerinde büyük ve küçükbaş kurbanlıkların satışına başlandı. Manavgat, Akseki ve İbradı’nın yanı sıra Erzurum ve Kars’tan getirilen büyük ve küçükbaş kurbanlıklar her bütçeye göre uygun fiyat aralığı ile alıcısını bekliyor.
Kurban pazarında büyükbaş kurbanlık fiyatı 5 bin TL ile 15 bin TL, Küçükbaş kurbanlık fiyatları ise 350 ile bin 500 TL arasında değişiyor. Büyükbaş kurbanlıkları Kars’tan getirdiklerini belirten Adil Çakan; " Geçen sene Manavgat Belediyesi tarafından bize su ihtiyacı için seyyar vana açmıştı ve seyyar tuvalet getirmişti. Biz bu senede belediyemizden yine koymasını istiyoruz. Çeşitli ihtiyaçlarımızı görmek için ve kötü görüntülere neden olmamak için tuvalet ihtiyacı ve su çok yerinde olur. " dedi.
Bu sene fiyatlarda artış olduğunu dile belirten ve Erzurum’dan gelen Fatih Daştan ise; "Bu sene fiyatlarda biraz artış var. Elimizde ki büyükbaş kurbanlıkların fiyatı en düşün 6 Bin TL olup en yüksek büyükbaşımızın fiyatı 14 bin TL"dedi. (AK)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.