Uşak TV

Maltepe Üniversitesi Sanayi İle İşbirliğinde Vites Büyütüyor

Güncel

Maltepe Üniversitesi Sanayi İle İşbirliğinde Vites Büyütüyor

Maltepe Üniversitesi ile İstanbul Tuzla Kimya Sanayicileri Organize Sanayi Bölgesi arasında imzalanan işbirliği protokolü ile üniversiteler ve sanayi sektörü arasındaki işbirliklerine bir yenisi daha eklendi.
Maltepe Üniversitesi ve Tuzla Kimya Sanayicileri Organize Sanayi Bölgesi arasında imzalanan protokol ile yeni bir üniversite-sanayi işbirliği başladı. Protokol, Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Melek Aras arasında imzalandı. İmza töreni sırasında sanayiyi hiçbir beklenti olmaksızın desteklemek istediklerini belirten Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar, üniversite-sanayi işbirliği açısından hem Türkiye’ye hem de dünyaya örnek gösterilebilecek bir protokole imza attıklarını dile getirdi.
PROJENİN AMACI AR-GE VE VERİMLİLİK KAPASİTELERİNİ ARTTIRMAK
Protokolün amacının Maltepe Üniversitesi’nin sahip olduğu bilgi birikimi ve teknolojik altyapıyı kullanarak İstanbul Tuzla Kimya Sanayicileri Organize Sanayi Bölgesi ve bünyesinde bulunan firmaların Ar-Ge ve verimlilik kapasitelerini arttırmak ve üniversite-sanayi işbirliğine katkıda bulunmak olduğu ifade edildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.