Uşak TV

Malazgirt’te Okul Müdürleri Değerlendirme Toplantısı

Güncel

Malazgirt’te Okul Müdürleri Değerlendirme Toplantısı

2016 eğitim öğretim yılına kısa bir süre kala okul müdürleriyle değerlendirme toplantısı yaptı.
Malazgirt Öğretmenevi’nde yapılan değerlendirme toplantısında, okul müdürlerinin sıkıntıları ve talepleri alındı. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, okul müdürlerinin istekleri ve sıkıntılarıyla yakından ilgileneceğini ifade ederek, ilçe merkezi ve köy okulların da yeni eğitim öğretime hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayretleri sarf edeceğini kaydetti. Aydınoğlu, “Müdürlerimizin talepleri doğrultusunda okullarımızın ne eksiği varsa ivedilikle yerine getirmeye çalışacağız. Bazı okullarımızda tadilat çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız çalışmalar sonuncunda okullarımızda ciddi bir sıkıntımız bulunmamaktadır. 2015-2016 eğitim öğretim yılına okullarımız hazır vaziyettedir. Yeni eğitim öğretim yılına hazırız. Çok şükür şimdilik ciddi bir sıkıntımız yok. Siz değerli idarecilerimden isteğimiz, okullarınızdaki eksiklikleri bize bildirmenizdir. Bugünlerde ilçemize yeni atanacak 247 öğretmenle, öğretmen açığımızı büyük oranda gidermiş olacağız” dedi.
Ücretli öğretmenlere de okullarda çalışma müjdesi veren Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, “Bu yıl öğretmen açığı tamamlanamayan okullarımıza da ücretli öğretmen alarak açığımızı ortadan kaldıracağız. Ücretli öğretmenlik için başvurular da alınmaya başlandı” diye konuştu.
Değerlendirme toplantısına şube müdürleri Faysal Erdoğan, Kenan Kayretli ve Murat Yıldırım ile okul idarecileri katıldılar.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.