Uşak TV

Malatya’da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Güncel

Malatya’da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

1 Kasım’da yapılacak erken seçim öncesi Malatya’da Vali Süleyman Kamçı başkanlığında seçim güvenliği toplantısı yapıldı.
Malatya Valiliği Toplantı salonunda gerçekleştirilen seçim güvenliği toplantısına, kentteki siyasi partilerin temsilcilerinin yanı sıra Cumhuriyet Başsavcı vekili Abdulkadir Gündem, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz da katıldı.
Toplantı öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Vali Süleyman Kamçı, yapacakları seçim güvenliği toplantısında centilmenlik anlaşması şeklinde bir karar alacaklarını belirterek kararlara uyulması noktasında fikir alışverişinde bulunacaklarını söyledi.
Toplantıda siyasi partilerinde taleplerini dinleyeceklerini ifade eden Kamçı, 7 Haziran seçimleri öncesinde yapılan bazı anlaşmalara uyulmaması konusunda da siyasi partilerle görüş alışverişinde bulunacaklarını belirtti. Bir gazetecinin seçim öncesi siyasi partilerin anons araçlarının dolaşmayacağı yönünde bazı iddiaların dolaştığını sorması üzerine Vali Kamçı böyle bir durumun olmadığını ve bu iddianın asparagas olduğunu dile getirdi.
Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.