Uşak TV

M.Akif Ersoy Mahallesinin Sokakları Yıkandı

Güncel

M.Akif Ersoy Mahallesinin Sokakları Yıkandı

Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde Bulunan "En Temiz Mahalle"de Temizlik Çalışma Yaptı. Ayrıca Konteynırları Dezenfekte Eden Ekipler Sokakları Baştan Sona Yıkadı

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Uşak Belediyesi tarafından poşetle çöp toplama projesinde pilot bölge seçilen Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1. Elmalı Sokak, 1. Gül Sokak, 1. Serin Sokak ile Şehit İsmail Çetin Caddesi arasında kalan toplam 23 sokakta çalışma gerçekleştirdi.

Tankerler ile sokakları yıkayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, süpürge makineleri ve hazır kıta ekibiyle bölgede geniş çaplı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Temizlik İşleri Müdürü Bediha Mandal konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımıza müdürlüğümüz tarafından özenle temizlenmiş güzel ve temiz sokaklar bıraktık” dedi.

Mandal mahalle sakinlerinden bu uygulamada kendilerine destek olmalarını istediklerini belirterek, “Sokaklarını bıraktığımız gibi temiz ve güzel bir şekilde tutmalarını arzu ediyoruz” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.