Uşak TV

Mahalle Sakinlerinden Teşekkür Ziyareti

Güncel

Mahalle Sakinlerinden Teşekkür Ziyareti

Geçen dönemlerde en çok ihmal edilen, en küçük bir yağmurda su baskınlarına maruz kalan mahallelerden biri olan Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, yıllardır mağdur oldukları mahalle yollarının yapılması sebebiyle Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı ve başkan yardımcılarını ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.
Mahalle sakinlerinin ziyaretine teşekkür eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, amaçlarının Altınordu ilçesini daha modern bir ilçe haline getirmek olduğunu söyledi. Tekintaş, 92 mahallede çalışmaların aralıksız süreceğini söyledi.
15 yıldır yapılmayan mahalle yollarının kısa bir zaman içinde Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından yapılması ve diğer mahallelere gösterilen ilgi ve alakanın kendi mahallelerine de gösterilmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinlerinden Eczacı Murat Yürür, gösterilen ilgi ve çabaya teşekkür etti. Yürür, “Yaklaşık 15 yıldır çamur, toz, duman içinde kaderine terk edilmiş bir mahalle olan Cumhuriyet Mahallesi sizlerin sayesinde hak ettiği değeri gördü ve modern bir mahalle oldu. Yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı bütün ekibinizi kutluyor. Hem Cumhuriyet Mahallesi hem de diğer mahallelerde yaptığınız çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.