Uşak TV

Kuzey Ege Kalkınma Ajansı"2010 yılı 4. Yönetim Kurulu Toplantısı İlimizde Gerçekleştirildi

Güncel

Kuzey Ege Kalkınma Ajansı"2010 yılı 4. Yönetim Kurulu Toplantısı İlimizde Gerçekleştirildi

Merkezi Kütahya’da olan ve Afyonkarahisar, Manisa, Kütahya ile Uşak illerini kapsayan “Kuzey Ege Kalkınma Ajansı” 2010 yılı 4. Yönetim Kurulu toplantısı Uşak’ta gerçekleştirildi.

 Öğretmenevi Şeref Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Kuzey Ege Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Erün ve bu illerin İl Genel Meclisi Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Uşak Valisi Özdemir Çakacak Kuzey Ege Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu üyelerini Uşak’ta ağırlamaktan dolayı duyduğu mutluluğu belirterek toplantının Ajansa üye illere hayırlı olmasını temenni etti.

Kuzey Ege Kalkınma Ajansı 2010 yılı 4. Yönetim Kurulu toplantısının gündemi ile ilgili bilgi veren Kütahya Valisi ve Kuzey Ege Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kocatepe “4. Yönetim Kurulu toplantımızı Uşak’ta yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Dönem içerisinde gerçekleştirilen faaliyetleri değerlendireceğiz. İzmir Kalkınma Ajansı tarafından logomuza yönelik yapılan itirazı değerlendirip yeni logo seçilmesini tartışacağız. Ajans personelinin performans değerlendirme raporu onaylanacak. Yatırım Destek Ofisleri’nin faaliyete başlama tarihini belirleyeceğiz. Yeni personel istihdamına yönelik karar, Mart-Nisan 2010 gelir-gider cetveli, web sitesine yönelik hizmet alımı, reklam ve tanıtım faaliyetleri, kurumsal hat alımı gibi konuları da görüşeceğiz. Uzman personelin eğitimine yönelik Genel Sekreter’e yetki verilmesi ve yıllık eğitim bütçesinin belirlenmesi hususları da karara bağlanarak, Coğrafi Bilgi Sistemleri’nin temini hususunu da kararlaştıracağız. Toplantının ajansımızın bağlı olduğu illerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.