Uşak TV

Kuyumcular Çarşısı Şehzadelerle Renklendi

Güncel

Kuyumcular Çarşısı Şehzadelerle Renklendi

Şehzadeler Belediyesi Kuyumcular çarşısını renklendirdi. Şehzadeler Belediyesinin Kuyumcular çarşısında yaptığı dekoratif ışıklandırma çalışması çarşı esnafından büyük beğeni topladı. Şehzadeleri güzelleştirmek için çalışmaların devam edeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Esnafımız için yaptığımız çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Şehzadeler Belediyesi kuyumcular çarşında dekoratif aydınlatma çalışması yaptı. Yapılan çalışmada Doktor Sadık Ahmet Caddesi tümüyle dekoratif ışıklandırma direkleriyle kaplandı. Kuyumcular çarşına renkli bir hava katan yeni dekoratif aydınlatma çalışması cadde üzerinde bulunan esnaflar tarafından büyük beğeni topladı. Kuyumcular çarşısında esnaflık yapan Selçuk Ekleti, Şehzadeler Belediyesinin yapmış olduğu çalışmadan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Daha önce yapılan aydınlatma çalışması yetersiz kalmıştı ve biraz karanlık oluyordu. Şehzadeler Belediyesinin yapmış olduğu bu aydınlatma çalışması çarşımız için çok güzel bir çalışma oldu. Bu yapılan aydınlatma çalışması aynı zamanda güvenlik açısından iyi bir çalışma oldu. Çarşımızda yapılan dekoratif aydınlatmadan dolayı Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan aydınlatmasından dolayı tüm çarşı esnafı olarak memnun kaldıklarını belirten Vahap Deniz yapılan çalışmalardan dolayı Şehzadeler Belediyesine teşekkür etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in çalışmalarından esnaf olarak memnun kaldıklarını dile getiren Doğan Göde, “Çarşımızda yapılan bu aydınlatma çalışmasından dolayı çok memnunuz. Şehzadeler Belediyemiz bu aydınlatmaları yenileyerek çarşımıza gerçekten büyük bir hizmet vermiştir” dedi.
“ESNAFIMIZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”
Şehzadeler Belediyesi olarak esnaf için yapılan çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bilindiği gibi Kuyumcular çarşısı olarak bilinen Doktor Sadık Ahmet caddesi tarihi bir değere sahip çarşımız. Belediye olarak çarşımıza farklı bir hava katmak renklendirmek için çalışmalar hazırladık. Bu bağlamda caddeyi tümüyle tarihi dokuya da uygun bir şekilde dekoratif ve renkli ışıklandırma sistemi ile ışıklandırdık. Yaptığımız çalışmanın çarşı esnafımız tarafından da büyük beğeni aldığını görmek bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Kuyumcular çarşısında yapmış olduğumuz bu çalışma yaklaşık olarak 95 bin TL’lik bir bütçeyle yapıldı. Bu tür çalışmalarımız Şehzadeler’imizin sokaklarında devam edecek. Halkımız ve esnafımız için gerekli olan tüm çalışmaları yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.