Uşak TV

KÜTAHYA DEFTERDARI GEDİZ’İ ZİYARET ETTİ

Güncel

KÜTAHYA DEFTERDARI GEDİZ’İ ZİYARET ETTİ

Kütahya Defterdarı Mehmet Saygı, Gediz’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Gediz Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Vergi Dairesi, Ticaret ve Sanayi Odası ile Gediz Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Defterdar Mehmed Saygı yetkililerden bilgi aldı.

İlçemizi ziyaretlerinde Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu da ziyaret ederek Gediz Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi alan Defterdar Saygı “Gediz’in isminin neden bu kadar ön planda olduğu açıkça görülüyor” dedi.

Gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Saraoğlu “ilçemiz son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlarla atağa geçmiş ve Kütahya’nın ilçeleri arasında en çok yatırım gerçekleştiren ilçe olmuştur. Her alanda yapılan yatırımların devam etmesi için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yeni projelerin hayata geçmesi ve halkımıza kazandırılması amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

İlçedeki ziyaretlerini tamamlayan Kütahya Defterdarı Mehmet Saygı daha sonra Muratdağı Termal Turizm Merkezinde düzenlenen yemeğe katıldı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.