Uşak TV

Kültür Ve Turizm Personeline Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Verildi

Güncel

Kültür Ve Turizm Personeline Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Verildi

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) tarafından teknik destek programı kapsamında Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeline ’Ulusal Ajans Programları’ ve ‘Proje Döngüsü Yönetimi’ eğitimi verildi.
Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün AR-GE şubesi personeli, müdür yardımcıları ve şube müdürlerinden oluşan 20 personele ÇKA tarafından teknik destek programı kapsamında 5 gün süreyle Ulusal Ajans Programları (ERASMUS) ve Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) eğitimi verildi.
ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lütfi Altunsu, kalkınmanın en temel bileşenin eğitim olduğunu kaydetti. Proje hazırlayıcısının nasıl düşüneceği ve projenin nasıl uygulanması gerektiği hakkında verilen eğitimin yararlı olduğunu anlatan Altunsu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne teşekkür ederek diğer kamu ve sivil toplum kuruluşlarına örnek olmasını temenni ettiklerini söyledi.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari ise proje yazılımı konusunda kentteki kamu kuruluşları arasında en büyük desteği ÇKA’dan aldıklarını vurguladı. Eğitimi sadece proje yazılımı olarak değil aynı zamanda inovasyon olarak gördüklerini ifade eden Tari, daha önce de turizm yatırım rehberi oluşturmak için proje paydaşlarıyla kent turizmine nasıl bir katkı koyulacağı konusunda herkesle istişare edip emek verdiklerini anlattı. Tari, büyük desteği ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lütfi Altunsu’dan aldıklarını dile getirerek kendisine teşekkür etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.