Uşak TV

Köyceğiz’de THK’dan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Güncel

Köyceğiz’de THK’dan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Türk Hava Kurumu (THK) Şubesi tarafından öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.
Türk Hava Kurumu Köyceğiz Şubesi ve Genç Kanatlar Topluluğu Üyeleri 2015-2016 Eğitim yılında öğretime destek vermek ve sosyal sorumluluk bilincini artırmak amacıyla Köyceğiz’e bağlı İlköğretim okullarındaki öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı.
Öğrencilerle buluşan Türk Hava Kurumu yetkilileri, havacılıkla ilgili bilgiler vererek öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı.
THK Köyceğiz Şube saymanı Bilge Kınalı, havacılığın ve uçmanın farklı bir duygu olduğundan bahsederek öğrencilerin hayal güçlerine ışık tutmaya çalıştıklarını ifade etti. Kınalı; "Sizlerin de bildiği gibi toplumsal sorunların çözüm üretiminde, iyileştirilmesi ve geliştirilmesinde Eğitim 1.sırada yer almaktadır. Bizler de köy okullarımızdaki eğitim sorunlarına duyarlılıkları artırıp, ihtiyacı olan kesimler için dayanışma duygusunu geliştirmek istedik. Sosyal sorumluluk etkinliği kapsamında, Okullarımıza bin adet defter ve kalem 700 adet boyama kitabı dağıtımı yapıldı. Ayrıca Genç Kanatlarımızdan Fatmanur Oduncigil’in çocuklar için aldığı hikaye kitapları da bazı ihtiyaç sahibi sınıflara hediye edildi. Şubemizin bu sosyal sorumluluk projesinin gerçekleşmesi için Köyceğiz Belediye Başkanlığının vermiş olduğu katkıya ve Köyceğiz Belediye Başkan Yardımcısı Huriye Duran’a teşekkür ederiz’’ diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.