Uşak TV

KORONA VİRÜSÜNE YAKALANAN DR. AYSEL ÜNLÜ'DEN SEVİNDİRİCİ HABER

Güncel

Korona Virüsüne yakalanan ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakımda yatan Dr. Aysel acar Ünlü'den sevindirici haber geldi. Dr. Aysel Acar Ünlü yoğun bakımdan servise alındı. 
Geçtiğimiz günlerde Korona Virüsüne yakalanan Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs hastalıkları uzmanı Dr. Aysel Acar Ünlü görev yaptığı hastanede bir müddet tedavi gördükten sonra durumunun ağırlaşması üzerine Tıp eğitimini de aldığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Burada durumu daha da kötüleşen Aysel Acar Ünlü Yoğun bakıma alınıp solunum cihazına bağlandı. Meslektaşları ve Uşaklıları üzen Dr. Aysel Acar Ünlü'den dün sevindiren haber geldi. Dr. Aysel Acar Ünlü tedavilere olumlu cevap verdi ve yoğun bakımdan normal servise alındı. Haberi Dr. Aysel Acar ünlü'nün eşi Mimar Turan Ünlü Facebook sayfasından verdi. Dr. Aysel Acar Ünlü'ye geçmiş olsun diyor en yakın zamanda Uşaklılara şifa dağıtmaya başlamasını temenni ediyoruz. 

Yorumlar (1)

Osman tosun 4 Yıl Önce

Aysel ünlü hocama Allahtan Acil şifalar vermesini niyaz ederim benim değer verdiğim göğüs bölümündeki doktorumdu inşaAllah iyileşir fua ediyorum tüm hastalar şifalar dilerim.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.