Uşak TV

KORONA VİRÜSÜNDEN UŞAK'TA 1 KİŞİ DAHA YAŞAMINI YİTİRDİ KAYIP SAYISI 11 OLDU

Güncel

Uşak'ta Korona Virüsünden ölenlerin sayısı 11'e yükseldi. 

Geçtiğimiz günlerde karantinaya alınan ve Koronavirüs testi pozitif çıkan Banaz'ın Hasan Köyün den bir kişi yaşamını yitirdi. Bu ölümle berebar Banaz da 6 Uşak ta 5 olmak üzere toplam 11 kişi Koronavirüsünden yaşamını yitirmiş oldu. 
Uöreden dönen arkadaşını ziyret eden Hasan Köy'den Ali Osman Erdoğmuş ve eşi rahatsızlanınca Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tetkikleri yapıldıu ve her ikisinnde Korono virüs testleri pozitif çıktı. Virüsü Umreden gelen başka birinden kaptıkları ortaya çıkınca köy kısa süreli karantina alınıp konroller yapıldı. 3 Kişi Uşak Eğitim ve araştırma hastanesinde tedavileri devam derken bugün kötü haber geldi. Ali Osman Erdoğmuş yaşamını yitirdi. Ona virüsü bulaştıran ın ise sağlık durumun iyi olduğu bilgisi geldi. 
Ali Osman Erdoğmuş'un cenazesi Banaz'ın Hasanköyde toğrağa verilirken Banaz'da ki endişe de giderek arttı. Bu arada Banaz Devlet hastanesinde çalışan bir teknisyende Koronavirüsüne yakalanması ile onla temada olan başhekim ve ortopedi doktrounun ev karantinasında oldukları ve virüs testlerin negatif çıktığı bilgisi geldi. 
Uşak'ta Koronovirüs Vaka Sayısı 79 Kayıp sayısı 11 ve henüz iyileşip taburcu olan hasta yok. 
Lütfen uyarıları dikkate alın ve mecbur olmadıkça sokağa çıkmayın, çıkarsanız da gerekli önlemlerinizi alın. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.