Uşak TV

Körfez’de Yeşillendirme Seferberliği Devam Ediyor

Güncel

Körfez’de Yeşillendirme Seferberliği Devam Ediyor

Körfez Belediyesi, tarihi, kültürel ve sosyal zenginliklerine sahip çıkmak, doğal ortamını zenginleştirmek amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kent içi yollar, kaldırım ve yaya geçitlerinde ulaşılabilirlik ile ilgili çalışmalarına her gün bir yenisi ekleyen Körfez Belediyesi, bu kapsamda yol kenarında bulunan ağaçların ve çiçeklerin bakımlarını gerçekleştiriyor. Mahalle aralarında ve yol kenarlarında ekilen kurumuş ve özelliğini yitirmiş ağaçların yerine yeni fidanların dikimine başlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, binlerce fidanı toprakla buluşturdu. Başlatılan yeşillendirme seferberliği çerçevesinde özel ağaçların tercih edildiğini dile getiren belediye ekipleri, Körfez’in genelinde yenileme çalışmalarını yaptıklarını ifade ettiler.
Fidanların ve ağaçların ekilmesi zor olan bölgelere Körfez Belediyesinin kendi imalatı olan saksıları yerleştirdiklerini söyleyen Park ve Bahçeler Müdürü Hüseyin Demirkan, “Körfez Belediyesi olarak her gün mahallelerimizin birçoğunda ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedirler. Bunun yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, Körfezi daha güzel bir hale getirmek için yoğun mesai harcıyorlar. Parklarda çiçek ekimleri ve peyzaj düzenlemeleri devam ederken, sokaklarda vatandaşlarımızı rahatsız eden görüntü kirliliği oluşturan ağaçlarda budama işlemlerini gerçekleştiriyorlar” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.