Uşak TV

Ko-mek Yeni Sezona Hızlı Başladı

Güncel

Ko-mek Yeni Sezona Hızlı Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) yeni döneme takım çalışması eğitimleriyle merhaba dedi.
Kocaeli’nin 12 ilçesinde 44 Kurs Merkezi ile faaliyet gösteren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin dünya çapında bir projesi olan KO-MEK, 12. sezonuna kurs merkezi yöneticileri ve yönetici yardımcılarının katıldığı Liderlik ve Takım Çalışması içerikli eğitimle start verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilen ve tam gün süren eğitimler, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Eğitmen Zeki Yüksekbilgili tarafından verilen eğitime kurs merkezlerinin yöneticileri ve yardımcıları katıldı. Eğitimlerde Liderlik ve Takım Çalışması ile alakalı önemli noktalara değinen Yüksekbilgili, ekip halinde çalışan insanlar arasında güvenin en önemli unsur olduğunu söyleyerek, bunun hiç kolay bir şey olmadığını belirtti.
Eğitmen Zeki Yüksekbilgili, "Yeni oluşturulan bir ekipte doğal olarak insanlar kendi kişiliklerini ve fikirlerini kabullendirmek isterler. Bu durum ilk etapta ekibin bir tartışma içerisine girmesine sebep olur. Ama bu kötü bir şey değil, doğal bir şeydir. Zaman içerisinde insanlar daha anlayışlı olmaya başlarlar" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.