Uşak TV

Kızının Köpeği Çalınan Baba Emniyete Başvurdu

Güncel

Kızının Köpeği Çalınan Baba Emniyete Başvurdu

Aksaray’da kızına aldığı yavru köpek iş yerinden çalınan baba, ‘Ben şimdi kızıma ne diyeceğim’ diyerek polisten köpeğin bulunması için yardım istedi.
Olay, Minarecik Mahallesi 559. Sokak’ta yaşandı. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde yeni açtığı bir kuru temizleme dükkanını işleten Hasan İlik (34), iki gün önce kızının ısrarı üzerine yavru bir köpek satın aldı. Apartmanda oturdukları için köpeği dükkana bırakmak zorunda kalan İlik, akşam dükkanını kapatıp eve gitti. Sabah iş yerine geldiğinde köpeği bulamayan Hasan İlik, “Sabah dükkana geldim. Köpeği çok aramama rağmen bulamadım. Daha sonra sağlam olan havalandırma plastiğinin kırıldığını fark ettim. Ama buradan çıkmış olabileceğine ihtimal veremedim. Güvenlik kameralarını incelediğimde birkaç kişinin dükkanımın önünde bir şeyler yaparak köpeği götürdüklerini gördüm. Muhtemelen burayı bilen birisi. Görüntülerde şahıs ilk önce havalandırmanın plastiğini kırıyor. Daha sonra köpeği kendisine çağırıyor ve buradan köpekle birlikte ayrılıyorlar. O yavru köpeği kızıma almıştım. Henüz çalındığından haberi yok. Ben şimdi ona ne diyeceğim. Çok üzülecek. Öyle para edecek cinsten bir köpekte değildi. Polise haber verdim araştırılacak” dedi.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak şahısları yakalamak için çalışma başlattı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.