Uşak TV

KIŞ TEDBİRLERİ KONUŞULDU

Güncel

KIŞ TEDBİRLERİ KONUŞULDU

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi gereği kış mevsimi süresince trafik güvenliğinin sağlanması, kazaların önlenmesi, vatandaşların huzur ve güven içinde seyahat edebilmeleri, can ve mal güvenliklerinin korunması ve trafik akışının kesintisiz olarak sürdürülmesi amacıyla alınacak tedbirler, Vali Özdemir Çakacak başkanlığında yapılan toplantı ile belirlendi.

Özmerkez Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay İsmail Özcan, Vali Yardımcısı Mehmet Ünal, İl Emniyet Müdür Vekili Cengiz Oktay Ateş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, İlçe Kaymakamları, Kurum Müdürleri ve temsilcileri, Nakliyeciler Kooperatifi, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Servis Araçları Odası Başkanları katıldı. Vali Özdemir Çakacak, toplantıda İçişleri Bakanlığı'nca gönderilen genelge gereği Uşak'ta kış şartları ile mücadele konusunda kamu kurum ve kuruluşlarının yapacağı çalışmalar ve alacakları tedbirlerin belirlendiğini kaydetti.

Kış mevsimi süresince Uşak'ta olumsuz bir durumun yaşanmaması için tüm kurum ve kuruluşların hazırlıklı olması gerektiğini belirten Vali Özdemir Çakacak, "Hedefimiz kış mevsimi süresince trafik güvenliğinin sağlanması, kazaların önlenmesi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde seyahat edebilmeleri, can ve mal güvenliklerinin korunması ve trafik akışının kesintisiz olarak sürdürülmesini sağlamaktır. Bu amaçla kurum ve kuruluşlarımızın alacakları tedbirleri ve yapacakları çalışmaları bu toplantıda belirledik. İlimiz; İzmir - Ankara Karayolu üzerinde bulunduğu için karlı havalarda trafik akışının kesilmemesi gerekiyor. Kış şartları nedeni ile meydana gelebilecek olumsuz bir durumda kurumlarımız hiçbir merciden emir beklemeden müdahale ederek en kısa sürede sorunu çözerek, seyahat eden vatandaşımızın sıkıntı yaşamadan seyahatine devam etmesini sağlayacağız" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.