Uşak TV

Kış Gelmeden Alt Yapı Çalışmaları Hızlandı

Güncel

Kış Gelmeden Alt Yapı Çalışmaları Hızlandı

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 20 yıldır üst yapı çalışmalarında yapılmayanları yapmaya devam ederken, hizmet girmeyen ara sokakları tespit ederek çalışma gerçekleştiriyor.
Yapılan açıklamaya göre; Odunpazarı Belediyesi yaklaşan kış sezonu öncesinde üst yapı çalışmalarını hızlandırarak, vatandaşların sorun yaşamasını engelliyor. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında uzun yıllardır hizmet girmeyen bölgeleri de tespit eden ekipler, bu kapsamda Gültepe Mahallesi’nin yıllardır sorunlu olan sokaklarında üst yapı çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar sonunda Gültepe Mahallesi çamur ve tozdan kurtuldu.
6 MAHALLEDE 54 BİN TON YOL ASFALTI
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdiği diğer çalışmalar hakkında da bir açıklama yaptı. Son dönemde İstiklal, Büyükdere, Kırmızıtoprak, Yenikent, Gültepe ve Gökmeydan mahallelerinde yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten ekipler, bu mahallelerde 54 bin ton yol asfaltı kullandıklarını ifade etti.
İSTİKLAL YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTU
İstiklal Mahallesi’nde 6 bin 750 metrekare tretuvar asfaltı kullandıklarını söyleyen ekipler, bin 590 m oluk döşendiğini ve 5 bin 123 metrekare küp taş döşendiğini belirtti. Bu çalışmalarla birlikte İstiklal Mahallesi hem yeni görünümüne kavuştu hem de yaşanan trafik sorunu çözüldü.
50 İŞ MAKİNESİ, 100 PERSONEL, 57 BİN METREKARE TRETUVAR ASFALTI
Ekipler yaptıkları açıklamanın devamında Büyükdere Mahallesi’nde 25 bin 265 metrekare, Kırmızıtoprak Mahallesi’nde 21 bin 200 metrekare ve Yenikent Mahallesi’nde 11 bin metrekare tretuvar asfaltı atıldığını belirtti. Çalışmalarda 50 adet iş makinesinin kullanıldığı ifade eden ekipler, yaklaşık 100 personelin de görev yaptığını belirttiler.
HİZMET GİRMEYEN YER KALMAYACAK
Odunpazarı halkına sorunsuz bir üst yapı sunmak için 7 gün 24 saat çalışmalarını kesintisiz sürdüreceklerini belirten ekipler, Odunpazarı’nda üst yapı konusunda hizmet girmeyen yer olmayacağını belirttiler.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.