Uşak TV

Kırcalı: “Çiftçimizin Yanındayız”

Güncel

Kırcalı: “Çiftçimizin Yanındayız”

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı, “AK Parti olarak geçen 13 yılda tarımı destekledik ve çiftçilerimizin yanında olduk. Yine tarımı destekliyor ve çiftçilerimizin yanında oluyoruz” dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı seçim çalışmalarına devam etti. Kırcalı beraberinde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetim kurulu üyeleri birlikte sabahın erken saatlerinden itibaren esnafları ziyaret etti. Kırcalı daha sonra AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı’nın Bafra Öğretmenevi’nde düzenlediği “Gençlerle Buluşma’’ yemeğine iştirak ederek gençlerle beraber oldu.
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada, “Seçim beyannamemizde bir kez daha çiftçimizin yanında olduk. Yapılan desteklerin yanında 1 Kasım’dan sonra yemde ve gübrede KDV’yi kaldırıyoruz. Genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız destek vereceğiz. Sera modernizasyonları için faizsiz kredi vereceğiz. AK Parti olarak geçen 13 yılda tarımı destekledik ve çiftçilerimizin yanında olduk. Yine tarımı destekliyor ve çiftçilerimizin yanında oluyoruz” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.