Uşak TV

"KIÇI KIRIK ESNAF" HAKARETİ PAZAR ESNAFINI ÇILDIRTTI!.

Güncel

Esnafa Üç beş Kıçı Kırık Esnaf diyerek hakaret eden şahıs ve bunu beğenen Başta başkan yardımcısı Hakan Uludağ ve Belediye yönetimine tepki yağdı.

 Son günlerde Uşak’ta eski Sigorta pazaryeri olarak bilinen pazaryerindeki esnafın bir gecede kaldırılmasına Uşaklılardan ve esnaftan yoğun tepkiler devam ederken facebook sayfasında Muharrem Boz olarak kendisini tanıtan ve sürekli bir takım siyasilere ve gazetecilere“Açık Mektup” başlığında paylaşımlarda bulunan bir şahıs, pazaryerindeki esnafa ağza alınmayacak küfürler ederek Uşak Belediyesine methiyeler düzdü.

KIÇI KIRIK TABİRİ MANAV ESNAFINI ÇILDIRTTI!.
Eski Sigorta Pazarı olarak bilinen pazaryerinin bir gecede hiçbir esnafa haber verilmeden kaldırılmasına tepkiler sürerken internet sitemizin sahibi Kazım Şen’e atfen yazılmış yazıda

“Ey! Bay Kazım Şen, belediye ne yapacaktı kıçı kırık üç-beş pazarcının keyfi için ilimiz halkının hayrına olacağı inanılarak büyük paralar harcanarak yapılan Pazar yerini çürümeye mi terk edecekti?” cümlelerine yer verdi.

PAZARCILAR AYAĞA KALKTI!. Bu arada yaklaşık 200 ün üzerinde pazarcı esnafını temsil eden Manavlar Odası Başkanı İsmet Kızılay aynı paylaşımda çoğunluğu Ak Partili İl Yöneticisi ve başta belediye başkan yardımcılarını etiketleyerek “Arkadaşlar bu bir duyurudur dikkate alın lütfen şu paylaştığımız sonuna kadar okuyun kimilerinin gözünde kıçı kırık esnafız biz alın teriyle çalışan insanlarız kimse benim esnafına kıçı kırık diyemezsiniz buda böyle bilinsin” dedi. Diğer taraftan facebook kullanan pazarcı esnafı ise yaptığı bu paylaşımdan dolayı Muharrem Boz’a tepkilerini dile getirerek sert bir dille eleştiride bulundular.

MUHARREM BOZ’DAN HAKARET ÜSTÜNE HAKARE
T!
Muharrem Boz’un hakaret dolu paylaşımını başta Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ olmak üzere UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen ve çoğunluğu Ak Parti il yönetiminde olan isimler beğenide bulundu. Bu hakaretleri tasvip ederek beğenide bulunan Ak Parti yöneticileri ile birlikte Uşak Belediyesi ve Utaş Yöneticileri aynı zamanda bu hakaret dolu cümlelere de katılmış ve destek vermiş oldular.












Yorumlar (12)

uşaklı 8 Yıl Önce

uşak belediyesi menzilcilerin işgalinde soyulup talan edilmekte en güzel yerler peşkeş çekilmekte reis bey o koltuğu hak etmeyen biri tarafından işgal ediliyor ama uşaklıya bunu reva görenlere uşak halkı dersini vermesini bilecektir

şu adamın fotosunu koymasaydınız... 8 Yıl Önce

dediğinin ispatı yok, ağzını bozuyor, sonrada kendine gazeteci diyor.

uşak belediyesine 8 Yıl Önce

sonunuz geldi çeter..

64lü 8 Yıl Önce

Kendi menfaati için,devlet malini,vtandas malını kul hakkını,yetim hakkini,yiyene göz yuman ve onu destekleyen adi insanlarlarla dolu çevre.

sigorta paxarini kullananlar 8 Yıl Önce

Burada niye surekli manavlat magdur gosteriliyor esas magdurlar bu pazari kullanan onbinlerce vatandas kemloz pazar yeri sigorta pazarina birsaat uzaklita ve otobusle ulasmata mumkun degil cunku sefer yok arabasi olan gider olmayanda ya carsamba pazarina gidecek yada marketlere mahkum olacak mecburen yani belediyenin yaptigi yanlisin cezasini gariban halk cekecek

KIÇI KIRK VATNDAŞ 8 Yıl Önce

pazaryrimizi ietiyoruz... kivirmak gerekmez .si tiksirincaya kadar beklemek istemiyioruzizz

SADE VATANDAS 8 Yıl Önce

pazaryeri̇mi̇zi̇ açin.

uşaklı 8 Yıl Önce

uyanun artık uşak halkı belediye başkanı ve yandaşlarını bırakmayalım uşağı yeter artı uşağı sömürdüğünüz diyelim

lale lale 8 Yıl Önce

bunların sonu geldi gitmeden iyice yiyelim diyorlar sanırım... cadde laleleri..

BELEDİYE ÇALIŞIYOR 8 Yıl Önce

ssk semt pazari, en kisa zamanada tadi̇lat bi̇ti̇nce tekrar hi̇zmet verecek... beledi̇ye astiği afi̇şlerle bunu duyurdu.... ben hergün oradan geçi̇yorum, beledi̇ye çok çalişiyor. günahlarini almayin... aci olan mafyati̇k racon kesi̇ci̇ çikarcilar dürüst deli̇kanli̇ görünümündeler.

nuriş 8 Yıl Önce

uşağın başına bela bu belediye .. merakla bekliyorum pazar yeri nolacak acaba .. 40 tirilyona satılmış avm yapılacmış duyumlarıma göre..ayrıca bu halka kıçı kırık diyemezsiniz ... sonradan görmeler..

Almanya 8 Yıl Önce

Yiyın bakalım nere kadar yalancı beledıye başkan dünyanın hıç bır tarafında bu kadar lamba yok babanızın malı deyıl ölünce hesabını veremesın

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.