Uşak TV

Kevser Çakacak’tan Çocuklara Anne Şefkati

Güncel

Kevser Çakacak’tan Çocuklara Anne Şefkati

İl Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı 07 - 12 yaş Çocuk Yuvasında kalan çocukları ağırlayan Vali Özdemir Çakacak’ın eşi Kevser Çakacak çocuklarla beraber hoşça vakit geçirdi. Çocuklara anne şefkati gösteren Kevser Çakacak, tek tek çocuklarla ilgilenerek hediyeler verdi.

Çocuk Yuvasında kalan çocukların hepsini kendi çocukları gibi gördüğünü ifade eden Kevser Çakacak, “Çocuklara aile sıcaklığını yaşatmanın, anne şefkati göstermenin çocuklarımızın gelişimi açısından önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

Yuvada kalan çocukları sıkça ziyaret ederek yalnız olmadıklarını ve her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Kevser Çakacak, “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Bakıma muhtaç çocuklara sahip çıkan toplumların gelecekleri parlak ve güvenli olmuştur. Her fırsatta yuva çocuklarını ziyaret ederek yalnız olmadıklarını her zaman yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. Bu tür faaliyetlerimiz bundan sonra da devam edecektir” diye konuştu.

Şevkat Yuvası Derneği Başkanı Fazilet Bozkurt ve Çocuk Yuvası yetkililerinin de katıldığı ziyarette çocuklar, çeşitli oyunlar oynayarak hoşça vakit geçirdiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.