Uşak TV

Keşir’in Samimiyeti Takdir Topluyor

Güncel

Keşir’in Samimiyeti Takdir Topluyor

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Akçakoca’da seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdü. Keşir, gündüz esnafı gezerken akşam da köy ziyaretleriyle vatandaşlarla seçim üzerine konuştu.
1 Kasım seçimlerine doludizgin devam eden AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Akçakoca ilçesinde biz dizi ziyarete imza attı. Akçakoca’da seçim bürosunun açılışını AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İGM Akçakoca üyeleri Dursun Çakır ve Ayfer Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Meral Çalışkan, Gençlik Kolu Başkanı Serdar Özcan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştiren AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, “ 1 Kasım seçimlerine çok kısa bir süre kaldı. Bu süreyi tüm teşkilatlar olarak en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Bu seçimler diğer seçimlere göre daha önemli çünkü 7 Haziran seçimlerinden sonra oluşan tabloyu hepimiz gördük, yaşadık. Ülkemizin tekrar eski Türkiye’ye dönmesini istemiyoruz. Bunun için de teşkilatlarımıza çok iş düşüyor. Artık son virajdayız. Bu seçim büromuzun da hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.
Akçakoca seçim bürosunun açılışının ardından esnafı ziyaret eden AK Parti heyeti, 1 Kasımda Akçakoca’da üstün performans beklediğini ve daha fazla AK Partiyi desteklemelerini istedi.
Bir gününü Akçakoca’da geçiren AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, akşam ise Akkaya, Beyhanlı, Çayağzı, Döngelli, Dadallı, Dereköy, Altunçay ve Subaşı köylerini ziyaret ederek, gündemi değerlendirdi. Keşir, seçim beyannamesinde tüm kesimlere müjdeler verdiklerini kaydederek, “ 13 yılda bu ülkeye yaptıklarımızı biliyorsunuz. Olmaz denileni oldurduk, yapamaz dediklerini yaptık. Bu hizmetlerimiz sayesinde de 13 yıldır girdiğimiz tüm seçimlerden zaferle çıktık. Koalisyon ile hizmetin gelmeyeceğini 2000’li yılların öncesini yaşayanlar çok iyi biliyorlar. Biz, koalisyon hükümetlerine yeniden dönmek istemiyoruz. Akçakoca’da bunu istemiyor. Sizler 7 Haziran seçimlerinde bize destek verdiniz. Bir kez daha bize destek vermenizi istiyoruz” ifadelerinde bulundu.
AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Akçakoca Ticaret Odasına da bir ziyaret gerçekleştirerek Akçakoca’nın ekonomik olarak gelişmesi için neler yapılabileceğinin görüş alışverişini yaptı.
AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, ziyaret ettiği tüm köylerde ve bölgelerde 7’den 70’e tüm vatandaşlarla yakından ilgileniyor ve sorunlarını dinleyip not alıyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.