Uşak TV

Kepez Belediye’sinden Tam Olimpik Yüzme Havuzu

Güncel

Kepez Belediye’sinden Tam Olimpik Yüzme Havuzu

Kepez Belediyesi Antalya’nın ilk tam olimpik yüzme havuzunun temelini attı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapılacak olan tam olimpik yüzme havuzunun Antalya’nın ilk olimpik havuzu olacağını söyledi.
Fabrikalar Mahallesinde 7 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek spor ve sosyal tesiste 24x50 santim boyutlarında açık yüzme havuzu, kaykay pisti, çocuk oyun alanları ve dinlenme noktaları yer alacak.
“YENİ YENİ HİZMETLER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Yeni yeni hizmetler üretmeye devam edeceklerini ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, heyecanla, azimle gece gündüz dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. Başkan Hakan Tütüncü, “İnşallah bütün bu eserlerimiz bölgemize, Kepez’imize, insanlarımıza çok daha farklı ve güzel bir şehirde yaşamanın ayrıcalığını sunacak. Biz bütün bu eserleri üretirken, bütün bu hizmetleri yaparken esas düşündüğümüz şey insanlarımızı daha mutlu kılabilmektir. Nesillerimizi ve geleceğimizi daha mutlu kılabilmektir. İşte bunun için heyecanla, azimle gece gündüz dur durak bilmeden çalışıyoruz” dedi.
“KOYDUĞUMUZ HEDEFLERE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Koydukları hedeflere ulaşmaya çalıştıklarını belirten Hakan Tütüncü, “İşte bugün önemli projelerimizden olan seçim öncesi vaatlerimizden olan yeni bir projemizin ilk adımını gerçekleştiriyoruz. Bu temelini attığımız havuz mahallelerde yüzme sporunu yaygınlaştırmak gençlerimizi, çocuklarımızı, kadınlarımızı ve mahallemizin çok değerli sakinlerini yüzme sporu ile daha iyi ortamlarda buluşturmak için yaptığımız semt yüzme havuzlarımızın birincisidir” diye konuştu.
BUGÜN HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ TESİS BİR DİZİ PROJENİN İLKİDİR
Bugün hayata geçirdikleri projenin bir dizi projenin ilki olduğunu söyleyen Başkan Tütüncü konuşmasını şöyle tamamladı:
“Bu tesis Antalya’nın ilk olimpik havuzu olacak. Bu yüzme havuzun ayrıca bugün burada temelini eş zamanlı atacağımız fabrikalar mahallesi sosyal tesisimizin mahallemize hayırlı ve uğurlu olmasını temelli ediyorum. Bugün hayata geçirdiğimiz proje bir dizi projenin ilkidir. Kepezde deniz yok ama burada yaşayan insanlarımızı denizin hizmetlerinden istifade ettirmek, yüzme sporu ile buluşturmak, suya kavuşturmak bizim en önemli hedeflerimizin başında geliyor.”
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.