Uşak TV

Kent Konseyi Barış Çağrısı Yaptı

Güncel

Kent Konseyi Barış Çağrısı Yaptı

Odunpazarı Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Başkanı Fisun Şarlar Uzunoğlu, düzenlediği basın açıklaması ile Ankara’da meydana gelen terör olaylarını kınadı ve barış çağrısı yaptı.
Uzunoğlu, Odunpazarı Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ve tüm Eskişehirli kadınların, şehit haberleri ile sarsıldığı bugünlerde 10 Ekim tarihinde Ankara’da meydana gelen çirkin, kanlı, provakatif saldırıyı kınadıklarını ifade etti. Fisun Şarlar Uzunoğlu, “Pek çok kadınımızı, çocuklarımızı, insanlarımızı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşamaktayız” dedi. Fisun Şarlar Uzunoğlu, “Bizler ölen çocuklarımızın anneleri, terörle yıkılan yuvaların kadını, ölen masumların kardeşleri, barışın herkesin gönlünde yer etmesini isteyen kadınlarız” dedi.
HOŞGÖRÜ İLE KENETLENMEYE ÇAĞRI
Başkan Fisun Şarlar Uzunoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü: “Biz kadınlar, toplumun tüm kesimlerinde, ülkemizde ve tüm dünyada barışın sağlanması için özveriye hazırız. Barış mümkündür ve barışı biz kadınlar sağlayacağız. Şiddete uğramak, şiddet ve teröre tanık olmak kaderimiz olmamalıdır. Birlik ve beraberliğe hep birlikte, farklılıklarımızla ve renklerimizle var olmaya gereksinimimizin had safhada olduğu bugünlerde, toplumun tüm fertlerini dayanışma ve hoşgörü ile kenetlenmeye davet ediyoruz. İnsanlara, binalara, kurumlara, farklılığı temsil eden her tür sembole, değere ve yaşam biçimine yönelik tehditler ve saldırılar karşısında Odunpazarı Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak şehrimizde ve böylece ülkemizde birlikte yaşama iradesinin güçlendirilebilmesi için, biz kadınların yüreklerinin daha fazla yanmaması ve çocuklarımıza güven dolu bir gelecek hazırlamak için elimizden gelen çalışmaları yapacağımız burada bildirir ve kadın şefkati ve kadın duyarlığı ile yönetilen Türkiye istiyoruz.”
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.