Uşak TV

Kayseri Protokolünde Milli Sevinç

Güncel

Kayseri Protokolünde Milli Sevinç

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu son maçında İzlanda’yı 1-0 yenerek şampiyonaya en iyi üçüncü olarak direk katılma hakkı elde ettiği maçın ardından Vali Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, twitter hesaplarından yaşadıkları sevinci takipçileri ile paylaştı.
A Milli Takım’ın, Konya’da oynanan karşılaşmada İzlanda’yı 1-0 yenmesinin ardından, Vali Orhan Düzgün, "Tebrikler Milliler. Milli Takımımız zoru başardı. İnşallah Milletimiz de zor günleri aşacak." mesajı ile maçtan bir kare paylaştı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise, twitter hesabından, maçın bitişinde A Milli Takım’ın yaşadığı sevinci gösteren bir fotoğraf ile, "Ülkemize yaşattığı sevinçten dolayı Milli Takıma ve Fatih Terim’e yürekten teşekkür ediyorum. Tebrikler #MilliTakım" mesajını paylaştı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de twitter hesabından, A Milli Takım’ın Fatih Terim ile birlikte sevinç yaşadığı bir fotoğraf ile "Tebrikler Milli Takım" mesajını paylaştı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.