Uşak TV

Kaymakam Ali Sırmalı:

Güncel

Kaymakam Ali Sırmalı:

Kaymakam Ali Sırmalı, Türkiye ve dünyada büyük ilgi gören Edremit zeytin ve zeytinyağını, daha da tanıtmak ve marka yapmakta kararlı olduklarını belirtti.
AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü, yaklaşık bir ay önce göreve başlayan, Kaymakam Ali Sırmalı’ya yeni yönetimi ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette ilçeye yapılacak olan yatırımlarda masaya yatırıldı. Görüşmede öncelikli konularının zeytini marka yapmak olduğuna dikkat çeken Sırmalı, “Bu konuda tarım müdürlüğü tarafından bir çalışma yapılmasını istedim. Öncelikli konumuz zeytin olacak. Boş durmayacağız. Sizde yenisiz. Ele ele çalışıp, yatırımların gelebilmesi için çekinmeden Ankara’ya gider, gerekirse kapı önünde de yatarız. Çünkü Edremit’in çıtasını daha yukarılara çıkarabilmek hepimizin amacı. Bu nedenle devlet yatırımları konusunda yoğun bir çalışma içinde bulunmakta kararlıyım. Bu konuda tüm STK’lardan da destek bekliyorum. Hizmet için kapım herkese açık. Daire müdürlerimin de hızımıza yetişeceklerinden kuşkum yok.”dedi.
Kendilerinin genç bir ekip yola çıktıklarının altını çizen Örkçü, zamanın kendilerine yetmediğini 24 saat çalıştıklarını söyleyerek, “Öncelikli konuları masaya yatırıp takibi için yoğun bir çalışma içinde olacağız. Uyum içerisinde Edremit’i hak ettiği yere getirmek için çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın”şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.