Uşak TV

Kayıp Avcının Kemikleri Ve Eşyaları Da Bulundu

Güncel

Kayıp Avcının Kemikleri Ve Eşyaları Da Bulundu

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde bir süre önce kaybolan ve 4 Eylül tarihinde hafta kafatası bulunan avcının bazı kemiklerine ve eşyalarına ulaşıldığı iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre, Abdullah Özgür (72) isimli avcı, 15 Ağustos 2015 tarihinde arkadaşlarıyla gittiği Odunpazarı ilçesinin Aşağıılıca Mahallesi civarında av yaptığı sırada kaybolmuş, arama kurtarma ekiplerinin günler süren çabalarına rağmen izine rastlamamıştı. 4 Eylül tarihinde ise mahallede bulunan ormanlık bölgede vücut kısmı olmayan çürümüş insan kafatası bulunmuş ve bununn Özgür’e ait olduğu ihtimali üzerinde durulmuştu.
Bunun üzerine jandarma ekiplerinin talebi doğrultusunda yeniden arama tarama faaliyetlerine başlayan Dorlion Arama Kurtarma (DAK) ekipleri, bugün öğle saatlerinde Aşağıılıca Mahallesi ile Aktarmaç Çiftliği arasındaki bölgede kayıp avcıya ait olduğu tahmin edilen bazı kemikleri, dolu fişekler ve çeşitli eşyalar buldu. Durum jandarmaya bildirildi. Yapılacak detaylı incelemenin ardından olay yerinde bulunan kemiklerin ve eşyaların kayıp avcıya ait olup olmadığı tespit edilecek.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.