Uşak TV

Kastamonu Belediyesi Personeli Kan Bağışı Yaptı

Güncel

Kastamonu Belediyesi Personeli Kan Bağışı Yaptı

Kastamonu Belediyesi çalışanları, Türk Kızılay Kan Merkezi tarafından Kastamonu Belediyesi hizmet binası içerisine kurulan stantta kan bağışında bulundu.
Türk Kızılayı tarafından Kastamonu Belediyesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Belediye personelinin, kan bağışına ilgisi yoğun oldu. Kan vermek isteyenlerin genel sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından kan vermeye uygun olan belediye çalışanları ve vatandaşlar, kan bağışında bulundular. Kan bağış kampanyasına ilgi yoğun olurken kan alımı akşam saatlerine kadar sürdü.
“KAN VERMEK, HAYAT KURTARMAKTIR”
Kan bağışının ardından bir açıklama yapan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Türk Kızılayı’nın belediyede düzenlediği kampanyaya belediye olarak kendilerinin de katıldığını belirterek, “Belediye olarak her yıl personellerimizle bu kan bağış kampanyalarına katılıyoruz. Kan verebilecek tüm personelimizde bu kampanyaya gönüllü olarak katılıyor. Kan vermek hem sağlık açısında, hem de ihtiyacı olan insanlara yardım açısından çok önemli olduğunu biliyoruz. Unutulmaması gerekir ki kan acil durumlarda değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bu kampanyayı başlatan Türk Kızılay Kurumuna ve kan vererek kampanyaya destek olana herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.