Uşak TV

Kardeş Şehir Projesi Kapsamında 32 Öğrenci Vali Özdemir Çakacak’ı Ziyaret Etti

Güncel

Kardeş Şehir Projesi Kapsamında 32 Öğrenci Vali Özdemir Çakacak’ı Ziyaret Etti

Uşak Belediyesi’nin kardeş şehir projesi kapsamında Almanya, Polonya, İtalya, ABD ve Çin’den kente gelen 32 yabancı öğrenci Vali Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.

Proje kapsamında 10 gün süreyle Uşak’ın tarihi ve kültürel değerlerini ziyaret edecek 32 öğrenciyi Valilik Toplantı Salonu’nda kabul eden Vali Özdemir Çakacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kardeş şehir olmanın kültürler arası alışverişi ve şehirlerin şehircilikte birbirlerine olan desteklerini ifade ettiğini dile getiren Vali Özdemir Çakacak, “Kardeş şehir olmanın en önemli faydası değişik ülkelerin ve şehirlerin güzel insanlarının bir araya gelmesi, dostluklarını ve kardeşliklerini geliştirmeleri ve kültürler arası etkileşime vesile olmasıdır. Dünya insanlarının dostluğa, kardeşliğe ve barışa şiddetle ihtiyacı var. Değişik ülkelerin çocuklarının ve gençlerinin güzel etkinlikler ile bir araya gelerek dostluk kurmaları aynı zamanda dünya barışına da hizmet edecektir. Bu nedenle gençlerimizin ziyaretini önemsiyorum” dedi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.